Tietoa meistä
Filosofia esiliinan takana

Ravintola Vanha Sampo sijaitsee idyllisissä Iitin Sampolan maalaismaisemissa hiukan keskustan ulkopuolella 1940-luvulla rakennetussa kansakoulussa.

Kansakoulu Vanha Sampo toimii lounasajan ulkopuolella tilausravintolana. Meillä voit järjestää syntymäpäiviä, yritystilaisuuksia, rippijuhlia tai vaikkapa lakkiaiset. Kansakoulumme tiloissa on A-oikeudet ja asiakaspaikkoja löytyy noin 45 ja kesäaikaan käytössä on 20 paikkainen terassi.

Voit valita tarjottavat valmiista menuvaihtoehdoista tai juuri sinulle erikseen räätälöitynä. Meiltä saat myös kätevästi tilattua juhliisi kakkuja, piirakoita ja muita pikkusuolaisia.

Juhlat on elämän huippuhetkiä ja niissä on tärkeää yhdessäolo. Jätä juhlien järjestäminen ja tarjoilut meidän tehtäväksemme niin saat itsekin nauttia juhlista. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään juhlistasi ikimuistoiset!Majoitus

Tiesithän että meillä on myös majoituspalvelut samassa talossa johon pitkän matkalaiset voivat kätevästi majoittua vaikka juhlien jälkeen. Lisätietoa, kuvia ja varaukset airbnb kautta tästä varauslinkistä.